Αποστολή προϊόντων

Αποστολή προϊόντων

Τρόποι Αποστολής

1) Αποστολή μέσω courier Ελτα

Μπορούμε να αποστείλουμε τα προϊόντα που επιλέξατε μέσω courier με τις εξής χρεώσεις:

- Εντός Αττικής: Το κόστος μεταφορικών είναι 3 ευρώ + 2 ευρώ αν η πληρωμή γίνει με αντικαταβολή. Αν η πληρωμή γίνει με Paypal τότε το κόστος είναι μόνο 3 ευρώ.

- Υπόλοιπη Ελλάδα και Νησιά (Εντός πόλεων): Το κόστος μεταφορικών είναι 3 ευρώ + 2 ευρώ αν η πληρωμή γίνει με αντικαταβολή. Αν η πληρωμή γίνει με Paypal τότε το κόστος είναι μόνο 5 ευρώ.

Για απομακρυσμένες περιοχες δεν ισχύουν τα δωρεαν μεταφορικά και ο πελάτης θα ενημερώνετε για το αντίστοιχο κόστος που θα είναι πάντα μειωμένο.Στην περίπτωση αυτή και για να μπορέσει να μειωθεί το κόστος της μεταφοράς για όσους μένουν στις δυσπρόσιτες περιοχές μπορούν να ζητήσουν με email στο [email protected] ή στο 2105054068 πριν γίνει αποστολή της παραγγελίας τους, να κρατηθεί(hold) στο τοπικό γραφείο της Speedex και να το παραλάβουν οι ίδιοι. Στην περίπτωση αυτή το κόστος είναι 5 ευρώ.

-Για αποστολές στην Κύπρο τα μεταφορικά είναι 15 ευρώ μέσω των ΕΛΤΑ.

-International shipping is 17 euros for all countries.

-Δωρεάν μεταφορικά για αγορές ανω των 49 ευρώ. Αν η πληρωμή γίνει με αντικαταβολή τότε το κόστος είναι +2 ευρώ. Αν η πληρωμή γίνει με Paypal ή τραπεζική κατάθεση τότε δεν υπαρχει κανένα κόστος.

2) Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από το κατάστημά μας με χρονικό περιθώριο που δεν υπερβαίνει τις 2 εργάσιμες ημέρες(ύστερα από αυτο η παραγγελία θα ακυρωνετε) στην ακόλουθη διεύθυνση:

Κατάστημα Αλεξόπουλος

25ης Μαρτίου 127

Πετρούπολη

ΤΚ 13231

Τηλ. 2105054068

e-mail: [email protected]